MORE

World of Warcraft ar putea fi gratuit daca vezi filmul

O promotie foarte interesanta este in acest moment luata in considerare de catre cei de la Blizzard. Una facuta in special pentru cei care nu prea au avut contact cu World of Warcraft, sau care s-au lasat de el de ceva vreme.

Compania a efectuat un sondaj prin care cere publicului parerea despre un posibil bonus care sa fie inclus pentru cei care cumpara un bilet pentru noul film Warcraft.

JZxnxDN

Bonusul include toate expansion-urile lansate pana acum pentru World of Warcraft, jocul in sine, un obiect exclusiv si o luna de joc gratuit.

Desigur, pana cand va fi lansat filmul au mai ramas cateva luni, asa ca Blizzard s-ar putea razgandi. Oricum, o astfel de promotie ar avea cateva probleme de ordin logistic, in sensul ca probabil nu ar putea fi implementata la nivel mondial, ci doar in cinematografe anume care participa la promotie.

Daca va intrebati de ce ar da Blizzard gratuit jocul cel mai profitabil pe care l-a avut vreodata, ar fi destul de logic. Oamenii ar fi incurajati sa mearga la film, iar in cazul in care se apuca de World of Warcraft, exista sansa sa plateasca apoi taxa lunara. Asta sau cel putin pentru o luna numarul de jucatori ar avea o sansa sa sparga iar recorduri.

Dar in cazul in care World of Warcraft nu va fi dat cu fiecare bilet al filmului, Blizzard mereu ar putea lua decizia logica, cea de a oferi Warcraft 1 si Warcraft 2 ca jocuri gratuite prin Battle.net.

Asta sau sa lanseze acea varianta incompleta a lui Warcraft Adventures.

[Gamestop]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close