GamingPC&ConsolesȘtiri IT

World of Warcraft aniversează 15 ani

World of Warcraft va aniversa 15 ani de existență în această toamnă, așa că, pentru a marca ocazia, Blizzard a decis să facă ceva special. A decis să vă întrebe iar dacă aveți telefoane. Bine, nu, nu asta, în schimb a lansat o ediție specială de colecție a jocului ce poate fi comandată de acum, la prețul de 100 de dolari/euro și care va fi efectiv lansată în luna octombrie. De ce tocmai atunci? Pentru că ar fi mai bine să știi din timp câte exemplare să produci, decât să rămâi cu ele pe stoc și să nu le cumpere careva.

Și ce primiți la acest preț? Pe lângă jocul în sine, cu expansion-urile de rigoare, aveți o cutie foarte frumoasă ce cam amintește de acea cutie aniversară a seriei Heroes of Might and Magic de acum un deceniu. În interior veți găsi un mousepad cu Azeroth, câteva imprimări cu artă din joc, un ecuson cu Onyxia, câte un mount de alabastru pentru fiecare facțiune în parte, plus ceva mai important. 30 de zile de abonament pentru World of Warcraft.

Iar pe lângă asta, aveți parte și de o statuie de 27 de centimetri a lui Ragnaros The Firelord, ce arată de parcă ar urma să urle „Live, insect!” la tine, dacă ar fi să ne luăm după cromatica folosită pentru această statuetă.

Cei care vor să retrăiască zilele de glorie ale jocului vor avea în curând ocazia să se întoarcă în vechiul Azeroth, fiindcă de luna aceasta încep testele pentru World of Warcraft Classic.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button