Gaming

World of Warcraft a pierdut 3 milioane de abonati in cateva luni!

Recentul expansion Warlords of Draenor a injectat in MMO-ul celor de la Blizzard o infuzie de noi jucatori, jocul atingand la un moment dat minunata cifra de 10 milioane de utilizatori. Dar vestile bune se termina aici, in conditiile in care World of Warcraft a pierdut 3 milioane de abonati doar din octombrie anul trecut si pana in acest moment.

Dupa un raport oficial prezentat de Activision, World of Warcraft are o baza actuala de 7.1 milioane jucatori activi. Un numar impresionant, dar pe de alta parte atat Blizzard, cat si Activision s-au asteptat la aceasta scadere, fiind ceva ce se intampla la fiecare expansion lansat. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Mist of Pandaria sau Wrath of the Lich King,adica jocul s-a bucurat de un numar ridicat de jucatori in prima luna, doar pentru a scadea ulterior, incet, dar sigur.

Ce inseamna asta pentru World of Warcraft? Absolut nimic. 7.1 milioane de abonati platitori este un numar impresionant, iar jocul nu pare sa-si piarda dramatic din popularitate, mai ales in conditiile in care Blizzard detine in acest moment un alt titlu care a trecut de 30 de milioane de jucatori. Ne referim evident la Hearthstone, care a „rupt gura targului” cand vine vorba de fani si venituri.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button