PC&Consoles

World of Tanks capătă o componentă de singleplayer

Săptămâna viitoare aduce o surpriză pentru cei care s-au lăsat acum ceva vreme de World of Tanks, jocul de multiplayer capătă o campanie de singleplayer.

Din ziua de 22 august va fi integrat un mod ce poate fi parcurs fie pe cont propriu, fie cooperativ, în care veți avea ocazia să participați la diverse bătălii mai mult sau mai puțin inspirate de fapte reale, cu ceva elemente de istorie alternativă. Spre exemplu, criza cu rachete nucleare din Cuba chiar a dus la folosirea lor.

Conținutul din această componentă va fi livrat în mod episodic, inițial fiind disponibile două campanii ce se leagă de lupta forțelor sovietice împotriva celor naziste, urmând ca apoi acțiunea să se multe în Berlin, unde vor mai fi implicate și forțele britanice. Urmează ca mai târziu să fie lansate episoade legate de invazia Marii Britanii, și de acea istorie alternativă despre Cuba.

Fiind un joc gratuit, update-ul este gratuit, și va fi disponibil pentru toate platformele Xbox disponibile acum, inclusiv 360, și Playstation 4. Nu era pomenită o variantă de PC.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button