PC&Consoles

World of Final Fantasy a fost anunțat pentru PC

Un nou joc Final Fantasy urmează să-și facă apariția pe Steam, dar nu este unul dintre titlurile principale ale seriei. Square Enix a dezvăluit că World of Final Fantasy va fi disponibil pentru PC începând cu data de 21 noiembrie.

Jocul va putea fi controlat folosind fie un controller, fie tastatura și mouse-ul. Pe măsură ce veți juca mai mult veți primi trading cards de Steam și achievement-uri pentru completarea anumitor acțiuni. Ca bonus veți avea posibilitatea să accesați caractere și monștri celebri din serie precum Sephiroth, Balthier, sau Glow Moogle.

Veți juca World of Final Fantasy din perspectiva a doi frați, Lann și Reynn, care cutreieră în lung și în lat ținutul Grymoire. Gemenii trebuie să-și recupereze amintirile piredute și rătăcite prin această lume, dar mai trebuie să înfrunte și armata bahamutiană, care amenință să distrugă Grymoire și pe locuitorii săi.

Principala atracție din World of Final Fantasy o reprezintă Mirajele, sau monștrii. Va trebui să vă luptați cu aceaste creaturi, dar puteți și recruta câteva dintre ele pentru a se alătura grupului vostru. Aceste Miraje pot fi cumva echipate de Lann și Reynn, conferindu-le astfel protagoniștilor puteri și abilități noi. Veți putea întâlni și câțiva dintre protagoniștii faimoși ai seriei, precum Cloud, Squall sau Lightning din jocurile Final Fantasy VII, VIII și respectiv XIII, care vă pot ajuta în luptă.

Dacă veți cumpăra jocul până pe data de 28 noiembrie, veți primi mai mult conținut exclusiv ca parte din Day One Edition. Pachetul promoțional include monstre din coloana sonoră în format digital și wallpapere cu mai multe personaje și monștri din joc. Prețul lui World of Final Fantasy va fi de 40 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button