PC&Consoles

World in Conflict gratuit, urmează Assassin’s Creed IV: Black Flag

A început luna decembrie, luna cadourilor. Vreți un cadou de la Ubisoft? Bineînțeles că vreți! Și se întâmplă să fie chiar două cadouri foarte bune, cel puțin unul dintre ele.

Începând de acum și până pe 11 decembrie, puteți obține gratuit RTS-ul World in Conflict (și expansion-ul său Soviet Assault) pentru superbul preț de 0,00 lei. Jocul a fost dezvoltat de Ubisoft Massive (responsabil și pentru The Division), și a fost lansat inițial în 2007. Acesta este stabilit într-o cronologie alternativă, când Uniunea Sovietică preia SUA în anii ’80.

Apoi, începând cu data de 12 decembrie, puteți să revendicați Assassin’s Creed IV: Black Flag, la același preț de absolut nimic. Este gratuit și rămâne al vostru pentru totdeauna, atâta timp cât îl adăugați la biblioteca voastră virtuală de jocuri între 11 și 18 decembrie. Jocul te pune în pielea asasinului Edward Kenway, și ar putea fi la fel de bine să fie cel mai bun titlu al francizei de la Assassin’s Creed II încoace.

Ofertele gratuite la aceste jocuri, care au fost anunțate pe blogul oficial Ubisoft, sunt disponibile numai prin magazinul digital al companiei, Uplay, iar odată ce le-ați obținut, acestea sunt ale voastre și le puteți păstra pentru totdeauna.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button