GamingPC&ConsolesTech&IT

Wolfenstein Youngblood împrumută idei de la Dishonored

Multe lucruri pot fi spuse despre Wolfenstein, dar nu și că are genul de gameplay care poate fi considerat „open-ended”… bine, Return to Castle Wolfenstein avea câteva sclipiri de acest gen, dar era cu mult timp în urmă, iar de atunci seria a mers în numeroase alte direcții.

Totuși, cea mai nouă iterație a sa, Wolfenstein Youngblood, pare că se va axa pe acest concept ceva mai mult, fiind dezvoltat alături de Arkane Studios, creatori ai seriei Dishonored, ce era construit în totalitate în jurul ideii de a putea face orice îți trece prin cap pentru a termina un nivel.

Conform unei declarații date de Jerk Gufstafsson, producător executiv al proiectului, campania jocului va avea o durată practică ceva mai scurtă ca cea a predecesorului său, dar din cauza structurii sale mai deschise, gameplay-ul efectiv posibil va fi mai amplu. De asemenea, faptul că este un joc cooperativ și varietatea de obiective secundare vor contribui la a face jocul ceva mai lung decât pare la prima vedere.

În Wolfenstein Youngblood veți lua rolul celor două fiice ale lui BJ, plecate într-o călătorie prin lume pentru a-și găsi tatăl, și pentru a nimici niște naziști. Jocul va fi lansat în luna iulie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button