GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Wolfenstein Youngblood a primit o dată de lansare

Seria Wolfenstein continuă în această vară cu probabil cea mai ciudată iterație a sa. Nu că ar fi ceva ne-ciudat la o serie cunoscută pentru faptul că te băteai cam la fiecare pas cu zombie-roboți-atomici-naziști.

Wolfenstein Youngblood a primit o dată de lansare, cea de 26 iulie, zi în care va fi disponibil atât pentru PC, cât și pentru console. De data aceasta pare chiar că va fi disponibil simultan pentru toate cele trei console, Switch-ul nemaifiind lăsat să rabde.

Spre deosebire de iterațiile anterioare ale seriei, Youngblood este un joc cooperativ la care veți juca în rolul celor două fiice ale lui BJ Blazkowicz, ce sunt acum în căutarea tatălui lor. O căutare care implică foarte multe împușcături prin Parisul anilor ’80, aflat încă sub ocupație nazistă în povestea jocului.

Younglbood nu va fi un joc lansat la preț întreg, costând doar 30 de dolari/euro, dar cei care vor cumpăra varianta deluxe, de 40 dolari/euro, vor putea recruta un amic ce nu a cumpărat jocul pentru această aventură. Jocul nu este produs doar de Machine Games, dar se pare că studioul Arkane are ceva implicare în proiect, așa că rezultatul ar trebui să fie interesant.

Mai merită menționat că una din cele două protagoniste este mama lui Commander Keen, și ca urmare bunica lui The Doom Guy.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button