Gaming

Wolfenstein: The New Order poate fi descărcat gratuit

Tocmai ce încercam să iau o pauză de la Sniper Elite 5 și să intru nițel într-un joc cu o tematică… vag similară, dar mai alert și mai dubios. Și atunci mi-a picat fisa, pentru că am aflat că Wolfenstein: The New Order se dă de pomană. La drept vorbind, s-a menținut foarte bine și încă este foarte antrenant să treci prin el pe dificultăți mai mari și să te bucuri de o grafică impresionantă pentru vremea sa, adică 2014.

Continuarea titlului din 2009 (și ăla a fost o călătorie mișto, păcat că nu se mai găsește pe Steam, dar ne descurcăm cu ce avem, yarrrr), Wolfenstein: The New Order ne aruncă în papucii lui William „B.J.” Blazkowicz, în actele sale de eroism care au ca scop învingerea naziștilor. Jocul a dat curs unui spin-off prequel, The Old Blood și continuărilor The New Colossus și Youngblood. Dacă vrei să revii asupra francizei sau vrei să încerci pentru prima oară o serie emblematică de jocuri, The New Order este punctul perfect de plecare, mai ales pentru că acum poți să ți-l adaugi permanent și gratuit la colecție.

Epic Games oferă reduceri masive la foarte multe jocuri din catalogul său, iar cu ocazia aceasta veți primi un cupon de 25% reducere pentru cumpărături și Wolfenstein: The New Order. Iar cu un istoricul săptămânilor anterioare care ne-au adus cadou Borderlands 3 și colecția BioShock, văd că FPS-urile sunt… ahem, hit-ul verii. Wolfenstein poate fi descărcat gratuit accesând această pagină, iar perioada în care puteți să vi-l adăugați gratuit în librării expiră joia viitoare la ora 18:00.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button