Gaming

Wolfenstein: Enemy Territory va apărea pe Steam la 19 ani după lansare

Autor: Matei Pană

Wolfenstein: Enemy Territory este un joc apărut acum 19 ani și conform multor gameri, este unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer care au apărut vreodată pe PC. Este atât de vechi încât foarte mulți tineri nu au avut plăcerea de a-l juca, mai ales jocul nu era pe Steam sau pe altă platformă cunoscută.

Chiar dacă abia ieri a apărut pe Steam, jocul era disponibil în alt loc în tot acest timp. Dezvoltatorii Splash Damage îl au pe site-ul lor și îți oferă chiar și instrucțiuni despre cum să îl joci pe un sistem modern. Cu toate astea, lucrul ăsta nu se poate compara cu varianta de pe Steam care face totul mai convenabil, mai ușor de accesat, și oferă posibilitatea de a scrie și citi recenzii și de a activa într-un community hub.

Un Wolfenstein old school pe platforme noi

Acțiunea din Wolfenstein: Enemy Territory are loc în timpul celui de-al doilea Război Mondial și urmărește lupta dintre americani și germani. Meciurile pot avea până la 32 de playeri, 16v16, care se pot diviza în echipe mai mici pentru o comunicare mai bună. Mi-au plăcut foarte mult ultimele jocuri Wolfenstein, și spun cu părere de rău că sunt suficient de tânăr încât să nu prind perioada în care jocul ăsta era pe val, dar m-a făcut suficient de curios încât să vreau neapărat să îl încerc. Pe lângă asta, e gratis! 

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button