PC&Consoles

Wolfenstein 2 va avea personaje jucabile multiple… în DLC

Wolfenstein 2 are o surpriză pregătită pentru toți cei care credeau că vor juca numai în rolului William J. Blazkowicz. Bethesda anunță că jocul va primi o serie de pachete de DLC, ce vor oferi jucătorilor ocazia de-a participa la acțiune în pielea altor personaje.

DLC-ul jocului va purta numele The Freedom Chronicles, și va fi compus din trei părți, alături de o a patra care va fi disponibilă pe post de bonus la precomandă. Această primă parte va acționa ca un episod zero, în care vor fi prezentate cele trei personaje disponibile în pachetele de DLC următoare.

Primul DLC va fi The Adventures of Gunslinger Joe, în rolul principal fiind un jucător de fotbal american numit Joseph Stallion. Acesta va lupta împotriva naziștilor din Chicago și până în spațiu.

The Diaries of Agent Silent Death va cronica aventurile asasinei Jessica Valiant, care încearcă să infiltreze un buncăr nazist din California, pentru a descoperi ce este operațiunea San Andreas. Foarte probabil se va lega de secționarea Californiei și scufundarea sa în mare, la nevoie.

The Amazing Deeds of Captain Wilkins vă pune în rolul căpitanului Gerald Wilkins, un erou de război, ce se va lupta împotriva naziștilor din Alaska, care încearcă să pună în mișcare operațiunea Black Sun. Așa că puteți fi siguri că ocultul își va vârî iarăși figura în Wolfenstein 2.

Tuturor acestor pachete li se poate face precomandă încă de pe acum, la prețul de aproximativ 25 de dolari/euro. Data lor de lansare încă nu a fost anunțată, Wolfenstein 2 în sine urmând să apară spre finalul lunii octombrie.

[Bethesda]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button