PC&Consoles

Wolfenstein 2 The New Colossus a fost anunțat

Sper că nu v-ați săturat de snopit naziști cu două mitraliere în același timp, fiindcă mai mult Wolfenstein este pe drum, de la Machine Games și Bethesda.

Wolfenstein 2 The New Colossus a fost dezvăluit în această dimineață prin intermediul trailer-ului de mai jos, ce include atât elemente de gameplay, cât și componente cu actori în carne și oase, pentru a da ceva mai multă definire decorului de istorie alternativă. De asemenea, există și o pisică-maimuță pe undeva pe acolo.

În Wolfenstein 2 The New Colossus veți lua iarăși rolul lui William J. Blazkowicz, de această dată luptând împotriva forțelor naziste de pe teritoriul SUA. Povestea continuă la câteva luni după finalul lui The New Order, cu un BJ sever rănit după lupta sa Deathshead, petrecând o parte din The New Colossus într-un scaun cu rotile. Asta totuși nu îl împiedică să facă prăpăd la fiecare pas, cu un arsenal expandat și abilitatea de a călări unul din acei Panzerhunzi masivi și scuipători de flăcări.

Wolfenstein 2 The New Colossus va fi lansat pentru PC și console în ziua de 27 octombrie, anul acesta. Prea multe alte lucruri nu ar fi de spus, trailer-ul de mai sus explică bine esența jocului, iar matrița de bază pare să fie aceeași ca a jocului anterior. Nimic rău la asta, din moment ce The New Order a fost un joc bun. Dar poate că n-ar strica de această dată ca rezultatul final să nu fie la fel de ciuntit.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button