PC&Consoles

Wolfenstein 2 pare că va fi foarte bine optimizat

Spre finalul acestei luni va fi lansat Wolfenstein 2 The New Colossus, atât pentru PC cât și pentru console. Cerințele de sistem ale jocului nu par să fi fost publicate deocamdată, dar avem o promisiune că va funcționa bine.

Conform declarației lui Jens Matthies, Creative Director la Machine Games, varianta de PC a jocului va fi foarte bine dezvoltată. Acesta a promis că nu vom avea parte de un framerate blocat și că va fi la fel de solid ca varianta de pe console. Mai mult de atât, PC-ul pare să fi fost platforma principală pentru testare.

Varianta de PC a jocului precedent a fost destul de solidă, cu mici scăpări pe ici și colo, dar de la Wolfenstein 2 sunt așteptări ceva mai mari. La urma urmei, este un joc realizat folosind aceeași tehnologie de bază ca Doom, dar cu un an adițional de producție. Vulkan în special a fost un element excepțional care a reușit să facă jocul să facă funcționeze cu brio pe sisteme care în mod normal n-ar fi vizat să ruleze acel joc. Iar Wolfenstein 2 nu se va folosi doar de el, dar și de DirectX 12, așa că am putea avea o comparație directă solidă în sfârșit împachetată într-un joc pe care îl putem folosi apoi ca studiu de caz. Atât timp cât totul funcționează cum trebuie.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button