GamingPC&ConsolesTech&IT

The Witcher Tabletop RPG primește o versiune gratuită

R. Talsorian Games, creatorii jocului The Witcher Tabletop Roleplaying Game, au anunțat că vor lansa gratuit o versiune simplificată a RPG-ului în cursul acestei veri. Varianta mai accesibilă a jocului de societate va fi o broșură de 24 de pagini care introduce jucătorii în setul de reguli și oferă atât personaje pre-generate, cât și o aventură pe care o veți putea aborda imediat alături de prieteni.

Micul manual va fi disponibil pe data de 15 iunie în format fizic la mai mulți retaileri participanți, precum și site-ul DriveThruRPG, ca parte a Free RPG Day, un eveniment anual destinat introducerii de noi membri în universul jocurilor de societate.

The Witcher Tabletop Roleplaying Game a fost anunțat în 2015, cu planuri inițiale pentru o lansare în anul următor, dar R. Talsorian Games și CD Projekt s-au înțeles asupra unei formule definitive pentru joc abia anul trecut. Titlul le permite fanilor RPG să recreeze o serie de personaje cunoscute din universul Witcher și să experimenteze noi aventuri în lumea lui Geralt of Rivia.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button