Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

The Witcher Tabletop RPG primește o versiune gratuită

/
/
/
img

R. Talsorian Games, creatorii jocului The Witcher Tabletop Roleplaying Game, au anunțat că vor lansa gratuit o versiune simplificată a RPG-ului în cursul acestei veri. Varianta mai accesibilă a jocului de societate va fi o broșură de 24 de pagini care introduce jucătorii în setul de reguli și oferă atât personaje pre-generate, cât și o aventură pe care o veți putea aborda imediat alături de prieteni.

Micul manual va fi disponibil pe data de 15 iunie în format fizic la mai mulți retaileri participanți, precum și site-ul DriveThruRPG, ca parte a Free RPG Day, un eveniment anual destinat introducerii de noi membri în universul jocurilor de societate.

The Witcher Tabletop Roleplaying Game a fost anunțat în 2015, cu planuri inițiale pentru o lansare în anul următor, dar R. Talsorian Games și CD Projekt s-au înțeles asupra unei formule definitive pentru joc abia anul trecut. Titlul le permite fanilor RPG să recreeze o serie de personaje cunoscute din universul Witcher și să experimenteze noi aventuri în lumea lui Geralt of Rivia.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar