GAMING

The Witcher Adventure Game primeste un tutorial

Ca și în cazul celor mai multe aventuri fantastice sau board-games digitale (și din lumea reală), The Witcher Adventure Game se complică. Din fericire, dezvoltatorul CD Projeket RED a pus cap la cap un tutorial care va introduce în profunzimile jocului si va familiarizează cu eroii, cu tipurile de carduri, cu sistemul de luptă și progresia generală.

Desi tutorialul pare dens în informații utile și exemple, poate fi simplificat: exista doi-patru jucători care se intrec pentru a termina diferite quest-uri principale inaintea celorlalti. După ce cea de-a treia misiune principală a unui jucător este finalizată, jocul se termină după inca o tură de la toți ceilalți jucători. Glorie se acordă oricui deține mai multe VICTORY Points la sfârșit, fiind o formă de scor câștigat prin completarea sidequest-urilor, investigand indicii, ucigand monștri sau executand alte actiuni.

Witcher Adventure Game va permite zarurilor sa fie aruncate pe PC, Mac, iOS și Android în 2014 și este în prezent disponibil pentru preorder la Good Old Games pentru 8.99 dolari. O versiune fizica de la Fantasy Flight Games este, de asemenea, de așteptat să ajunga pe rafturi în cursul acestei luni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button