Tech&IT

Witcher 3 primeste noi carti de Gwent

Witcher 3, pe langa faptul ca discutam de un RPG extrem de bun, cuprinde si o serie de alte activitati pe care jucatorul le poate intretine. Una dintre acestea este o partida de s… pardon! Una dintre activitatile secundare fiind jocul de Gwent. Asta pe langa questuri principale si secundare, peisaje pitoresti si o poveste extrem de alambicata. Totusi, multi fani au cerut pe langa un pachet de carti de joc real de Gwent, mai multe carti in joc. Si se pare ca acestia o sa le primeasca.

In timpul PAX East, in cadrul conferintei CD Projekt RED, studioul a anuntat noul expansion intitulat Blood and Wine, dar si o serie de noi surprize, printre care se numara si cateva carti noi de Gwent pentru fanii infocati ai jocului. 

Pe langa cele patru carti noi introduse in joc, CD Projekt RED s-au indeletnicit sa adauge si o noua factiune numita Skellige, dar mai multe detalii nu au fost oferite in aceasta privinta. Aceste noi carti vor sosi odata cu Blood and Wine, noul expansion pentru Witcher 3, iar zvonurile care circula in acest moment indica ca noul DLC va sosi undeva in luna Iunie. Dar nu a fost nimic confirmat pana acum.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button