Gaming

Witcher 3 a vandut 4 milioane de copii in doar cateva saptamani!

Daca review-ul nostru nu v-a convins sa incercati noul titlu al celor de la CD Projekt Red si nici faptul ca mai toata lumea il lauda, aceasta stire in mod cert va atrage atentia multor gameri. Witcher 3 a vandut 4 milioane de copii in doar cateva saptamanai, o cifra impresionanta pentru un joc care vine de la un grup mic de dezvoltatori, care tin fraiele unui studio care impresioneaza de la titlu la titlu!

Faptul ca au vandut in doar doua saptamani acest numar impresionant de copii, spune multe despre calitatea jocului si mai ales de cat de mult a fost apreciat acest IP polonez. Marcin Iwiński – Co-Fondatorul CD Projekt Red a tinut sa sublinieze faptul ca Wild Hunt este un vis implinit si a dorit sa multumeasca fanilor si cumparatorilor intr-o scrisoare deschisa catre acestia. Un gest care nu poate fi decat laudat. Atat de catre jurnalisti (si atat timp cand nu este vorba despre Polygon sau alte site-uri „progresiste”), cat si de catre gameri, rar intamplandu-se in ziua de astazi ca un co-fondator de companie de gaming sa iasa la rampa si sa spuna multumesc… intr-o forma sau alta.

Witcher 3 Wild Hunt a avut parte totusi de o campanie de marketing destul de bine pusa la punct, poate si de asta au vandut 1 milion de copii doar prin intermediul pre-comenzilor, la opt zile inainte de lansare.  Este o poveste de succes care poate inspira pe viitor si alti creatori de jocuri, cine stie, poate si la noi.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button