MORE

Windows Phone Store si-a marit substantial numarul de aplicatii disponibile!

Faptul ca Windows Phone Store si-a marit substantial numarul de aplicatii nu mira pe nimeni, mai ales ca Microsoft a plusat in aceasta platforma tot ceea ce avea, ingineri, reclama si terminale, Microsoft vazand Windows Phone ca fiind viitorul companiei.

Microsoft incepe incet, dar sigur, sa se apropie de numarul de aplicatii oferite de iOS sau Android, cu aceasta dublare de aplicatii a Windows Phone Store-ului dorind sa devina mai competitivi pe o piata dominata autoritar de cele doua market-uri amintite mai devreme. Comparativ cu cele 200.000 de aplicatii pe care Windows Phone Store-ul le numara in decembrie, acesta a ajuns la 300.000, ritmul in care acest magazin de aplicatii virtuale creste fiind pe putin spun accelerat.

Acum ca Microsoft are nume mari precum Instagram sau Vine in magazin, nu mai ramane decat adaptarea celorlalte aplicatii populare de pe restul platformelor sau atragerea de noi dezvoltatori, si cine stie, poate ca la anul  Windows Phone Store-ul va numara, pastrand acest ritm, 600.000 de aplicatii in magazin.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. mdea, am cautat ieri o aplicatie de masurarea resurselor , nimic nu am putut folosi . primele 20 de aplicatii pe care ti le ofera la orice cautare sunt ok facute pentrin win phone dar dupa ce treci de 20 e dezastru aplicatii facute si postate de parca ar fi in aplha .:|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button