Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vanzarile Windows Phone sunt in continua scadere

/
/
/

Microsoft a dezvaluit cele mai noi cifre de vanzare pentru propriile sale telefoane, iar soarta lui Windows Phone nu pare a fi una tocmai buna.

La apogeul sau, telefoanele care pot fi descrise cu numele Windows Phone se vindeau in aproximativ 10 milioane de unitati per sfert fiscal. Dar asta era la finalul lui 2014. Doar un an mai tarziu, vanzarile au scazut la numai 4.5 milioane de unitati, cel mai jos nivel de vanzari pe care l-a avut platforma  aceasta din 2012 si pana acum.


Conform estimarilor din lunile trecute, aceasta tendinta va continua, iar Windows Phone va deveni din ce in ce mai putin popular, aproape iesind complet de pe piata pana in 2020.

Viitorul fiind incert pentru aceasta platforma, Microsoft va trebui sa ia masuri pentru a remedia situatia. Care vor fi acele masuri, nu se poate specula in acest moment. Tot ce se poate spune cu siguranta este ca Android si iOS domina piata, iar asta nu pare de parca se va schimba prea curand.

[The Verge]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar