PC&Consoles

Windows Game Store are în sfârșit un mod off-line

De când Microsoft a născocit propriul său magazin de jocuri… recenta sa încarnare adică, a exista o mică problemă. Pentru a putea juca titlurile care erau vândute pe acest serviciu, trebuia să fiți mai mereu conectat la net.

Dacă apărea o sughițare, jocuri cumpărate precum Quantum Break spuneau că l-ați piratat, iar altele aveau nevoie de acces la internet pentru campania de singleplayer, ca noul Gears of War. Dar după așteptări îndelungate, Microsoft a reușit în sfârșit să adreseze problema, prin adăugarea unui mod off-line. Dacă vreți să știți cum să îl activați, trebuie doar să vă uitați la pagina de suport Xbox aferentă. De ce Xbox? Pentru că vorbim de Microsoft care nu are prea multă experiență cu PC-ul, adică, nu e de parcă ar avea un sistem de operare.

Ca să activați modul off-line, va trebui să aveți varianta curentă a lui Windows 10 și să accesați magazinul în timp ce sunteți logat în contul vostru. De acolo, la opțiuni, trebuie să activați bifați opțiunea de Offline Permissions. Puteți face asta doar de trei ori pe an. Dacă încercați să schimbați PC-ul autorizat mai des de atât, ghinion.

Apoi, ca să puteți să și jucați ceva offline, va trebui să intrați în jocurile aferente cât încă sunteți conectat la serviciu și să activați de acolo modul off-line. Din fericire, trebuie să faceți asta doar prima dată, nu de fiecare dată când vreți să le jucați. Cel puțin Microsoft a înțeles asta.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button