MORE

Windows 7/8.1 Enterprise si Pro nu pot scapa de upgrade-ul la W10

Daca aveti un sistem de operare Windows care nu se termina in 10, probabil v-ati obisnuit deja cu toate mesajele de „Upgrade acum sau catelul moare” primite de la Microsoft pe zi ce trece. Bine, cei care inca mai sunt pe Windows 98 se bucura de liniste si pace, dar nu despre asta vorbim aici. Eh, daca aveati un PC la birou, cu Windows Enterprise sau Pro, nu aveati aceasta problema cu mesajele constante de upgrate… pana acum!

Cel mai recent efort de actualizare al companiei Microsoft a vizat si PC-urile dedicate companiilor. Mai intai in SUA, iar apoi in restul lumii. Astfel, chiar daca aveati Windows 7 Pro, 8.1 Pro, sau orice se termina in Enterprise, mesajele pentru acel update progresiv mai putin optional isi vor face aparitia.

Microsoft si-a motivat decizia declarand ca multe companii mici vor sa isi poata instala cu usurinta un sistem de operare nou. Asta desi vorbim de companii, probabil cu departamente de IT,  pentru care instalarea unui sistem de operare nou poate fi un cosmar pana cand se determina ce software folosit de ani de zile devine deodata nefunctional.

Totusi, priviti partea buna, aceste variante de Windows vor trece la varianta Pro a lui Windows 10, ceea ce inseamna ca vor avea apoi optiunea de a nu descarca si instala fiecare update care urmeaza, ceva de care un posesor de Windows 10 standard nu se poate bucura. La urma urmei, nu e de parca, istoric vorbind, au fost update-uri de Windows care au stricat complet totul de numeroase ori… .. .

[The Register]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button