MORE

Windows, din nou prietenos cu mouse-ul si tastatura. De poimaine!

Unii vor spune de poimarti (ca tot se lanseaza update-ul la Win 8.1 Marti, 8 Aprilie), aceia care inca utilizeaza cu indarjire Windows 7 (au! ma numar printre ei). Windows 8 si-a propus sa duca celebrul sistem de operare in era touch. Si a reusit! Instrainandu-si o parte din utilizatorii hard-core. Acum urmeaza o noua revolutie: sa-i aduca pe aia inapoi. Se pare ca Windows 8 a pus frana mult dupa linia de sosire. A mai dat in marsarier cu 8.1, dar nu destul. Acum Windows ne propune o experienta balansata: un sistem de operare capabil sa ruleze la fel de bine si pe o tableta si pe un PC. Doamne ajuta! Vei putea „fixa” aplicatii din Windows Store in taskbar si inchide aplicatiile Metro apasand x-ul din dreapta sus. A, da! Si vei putea sa inchizi computerul fara sa mai dai ocolul Pamantului! Se pare ca exista oarece imbunatatiri si sub capota: o eficienta mai ridicata in lucrul cu memoria, compatibilitate mai ridicata cu Internet Explorer (?! pe care oricum nu-l folosesc) si altele. Va dam mai multe detalii dupa ce il testam. Sunt curios daca acest update ne va face sa renuntam la 7-le de pe workstation-uri. Va tinem la curent!

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. acum cateva zile am renuntat la xp si am pus 7! am mai avut 7 si inainte dar tocmai ce imi cumparasem o imprimanta samsung si se pare ca nu vroia sa se instaleze pe 7, asa ca iarasi am pus xp! Dar vad ca acum s-a instalat, merge fara probleme imprimanta! Acum sa asteptam si 8.1… e gratuit? parca auzisem de o varianta free!

  2. Am de aproape jumate de an 8.1 si am asteptat sa sa faca un update si ca cei de la de la windous fa creeze mai multe aplicati si jocuri pentru platforma aceasta .

  3. Sincer, dupa 8.1 nu am mai avut nici o parere de rau dupa Windows 7, si m-am obisnuit destul de repede cu el avand in vedere ca am facut trecerea si pe desktop si pe laptop. Poate ca 8.1.1 ii va convinge si pe cei care inca sunt sceptici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button