MORE

Windows creste cerintele de sistem dupa aproape sapte ani

Parca este o regula cand vine vorba de update-uri de Windows. Ori de cate ori este anuntat unul, utilizatorul de rand priveste cu groaza la ecran si se roaga la sfantul Pixel sa nu ii crape sistemul sau sa nu stearga ceva important. Ei bine, noul update, intitulat Windows 10 Anniversary Update adauga pe langa niste fix-uri si cateva cerinte noi… cum ar fi un giga de RAM in plus.

Windows Vista a fost primul sistem de operare de la Microsoft care a surprins utilizatori cu o serie de cerinte noi, pana atunci Windows XP cerand doar 1 GB RAM, 1GHz procesor, o placa video compatibila DirectX 9 si 15 GB spatiu de instalare. Asta era pe vremea lui Windows XP. 

De atunci cerintele s-au mai schimbat pe ici pe colo, Windows 7 cerand in loc de 15 GB spatiu de stocare, 16 GB, dar nimic impresionant, varianta de 32 bit a sistemului de operare avand cerinte decente, putand sa ruleze si pe un cartof in esenta. Ei bine, de acum in colo, cartoful tau trebuie sa detina un GB de RAM in plus, ultimul update facand necesitatea a 2 GB de RAM un criteriu imperativ de rulare al sistemului in 32 de biti.

[WinBeta]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button