MORE

Windows 98 ruleaza pe… iPhone 6 Plus!

Desi nu prea isi are rostul Windows 98 pe un iPhone 6 Plus, totusi este posibil sa il instalezi, fara a fi nevoit sa faci jailbreak la telefon! Este pentru prima oara cand cineva reuseste sa ruleze un alt sistem de operare pe un iPhone fara jailbreak!

Pana acum se putea rula Windows pe un iOS doar daca terminalul avea jailbrak facut, dar se pare ca istoria a fost schimbata de catre hacker-ul din China, cu nickname xyqo58775. Acesta a reusit aceasta performanta folosind aplicatia iDos, care este un emulator de jocuri DOS pentru iOS.

Hacker-ul planuieste o portare si a lui Widnows XP pentru iPhone 6 Plus, dar acesta spune ca in momentul de fata instalarea se blocheaza si nu a gasit inca o solutie. In anul 2009 a fost prima reusita de a rula un Windows pe un iPhone, si totul a fost posibil gratie unui hacker din Rusia, care a rulat Windows 95 pe un iPhone 3G, dar telefonul trebuia sa aiba jailbreak. In momentul de fata exista un ghid pentru portarea Windows-ului 98 pe iPhone 6 si 6 Plus, numai ca ca este doar in chineza!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button