Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 8.1 are un ditamai bug-ul nerezolvat de 3 luni

/
/
/
/
image

Proiectul Zero de la Google, care se ocupa cu identificarea vulnerabilitatilor la software-uri, a descoperit un bug in urma cu trei luni la Windows 8.1 si, surprinzator, acesta nu a fost rezolvat pana in prezent. Google a urmat procedura conform careia bug-urile trebuie raportate la sursa, insa dupa 90 de zile de asteptare, Microsoft nu a luat nicio masura. Recent, Google a dat publicitatii informatii despre acest bug, impreuna cu un cod care poate fi folosit pentru exploit. Un cercetator a descoperit o eroare care permite utilizatorilor cu notiuni de baza in programare sa devina administratori, oferindu-le acces la functii sensibile ale serverelor. Microsoft a anuntat ca va face in curand un update. Sau… poate ca nu prea le pasa, dat fiind ca Windows 10 nu mai este doar un zvon, ci o certitudine.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Desigur ca windows 8 are multe vulnerabilitati si inca nu le stim pe toate. Nici nu e de mirare, la cum au facut trecerea de la windows 7 la 8 apoi la 10. Cine stie si windows 10 ce probleme va avea!
    Daca si windows 10 nu se prezinta cum ar trebuie, raman la Win7.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar