MORE

Windows 7 primeste un fel de Service Pack 2

Daca in acest moment faci o instalare proaspata a lui Windows 7 Service Pack 1, iti va lua o zi sau doua pana cand sistemul de operare va ajunge la varianta actuala. In tot acest timp vei da restart la PC de mai multe ori decat in restul anului si in esenta nu vei putea face nimic util pana cand PC-ul ajunge la zi. Asta sau risti sa te expui la diversele probleme de securitate care s-au ivit din 2011 si pana acum, care au fost reparate prin acele update-uri.

Dar exista in sfarsit o veste buna. Microsoft anunta realizare a ceva similar cu Windows 7 Service Pack 2. Nu se numeste Service Pack 2, dar indeplineste un rol asemanator. Windows 7 Convenience Rollup este un pachet de update-uri integrat acum ca standard in noile variante de Windows 7 vandute de catre Microsoft. Acesta include fiecare patch care a fost lansat pentru sistemul de operare pana la sfarsitul lunii aprilie din anul 2016.

Pentru cei care abia acum reinstaleaza Windows 7, acest pachet de update-uri este livrat separat, de pe pagina oficiala Microsoft Download Center, in loc sa fie distribuit prin Windows Update. De ce? Probabil pentru ca Windows Update este acum prea ocupat cu Windows 10.

Pe viitor, veti gasi doar astfel de pachete de update-uri la Download Center, daca vreti sa luati update-uri individuale fara sa folositi Windows Update, va trebui sa folositi Microsoft Update catalog, un site care n-a mai fost actualizat de 10 ani si nu functioneaza cu majoritatea browser-elor web moderne.

[ArsTechnica]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button