Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Windows 11 va primi Notepad cu dark mode

Microsoft a început testele pentru o nouă versiune de Notepad care va include și un dark mode. În acest fel, aplicația deja legendară va primi un redesign care o face să arate mai bine, mai aproape de 2022. Pe lângă schimbarea la față, următorul update va include și o funcție de căutare în text, te va lăsa să înlocuiești cuvinte direct dintr-un meniu dedicat și include câteva alte câteva funcții care să facă editorul de text mai util.

Producătorul a spus că va adaugă și un sistem de undo multi-step. Asta înseamnă că vei putea apăsa CTRL+Z de mai multe ori pentru a repara anumite greșeli. Încă nu funcționează ca un editor de text modern, însă cu noile schimbări va fi mult mai util. Partea bună este că nu se va mai simți ca o relicvă și cu timpul, are potențialul să ajungă poate chiar la nivelul unui Google Keep. Ori cine știe? Poate că va deveni mai util decât vărul său mai avansat, Wordpad.

Schimbarea de design a lui Notepad este deja disponibilă pentru utilizatorii de Windows 11 Insider. Dacă folosești această versiune a sistemului de operare și nu ai încă actualizarea, o poți forța direct prin Microsoft Store. Utilizatorii versiunilor standard vor avea de așteptat o perioadă până când schimbarea va fi inclusă într-un update, dar fiind o modificare destul de simplă, nu cred că va sta mult în teste.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button