Tech&ITBLACK FRIDAY

Windows 11… la preț de Black Friday! (P)

O licență de Windows nu este chiar „peanuts„, pentru mulți români prețul de câteva sute bune de lei practicat de Microsoft și partenerii autorizați nefiind întotdeauna o opțiune realistă. Dar în ultimii ani am văzut o schimbare de perspectivă grație vânzătorilor de chei de activare. Tot mai multă lume își activează sistemul de operare acum… pentru că poate (a se citi își permite). Așadar vom vorbi mai departe despre mai vechile noastre cunoștințe de la Licenso.ro și despre campania lor de Black Friday pentru anul 2022. Alături de cheile pentru cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, avem prețuri bune și pentru suita Office, dar și pentru antivirusul Bitdefender. În plus magazinul online organizează și un concurs, marele premiu fiind un laptop Huawei Matebook D14.

Produs Preț
Windows 11 Pro 99.90 LEI
Windows 11 Home 79.90 LEI
Windows 10 Pro 99.90 LEI
Windows 10 Home 79.90 LEI
Office 2019 Pro 199.90 LEI
Office 2019 Home&Business 179.90 LEI
Office 2019 Home&Student 169.90 LEI
Bitdefender Antivirus PLUS 2021 109.90 LEI
Pachet Full (Windows 10 Pro + Office 2019 Pro + Bitdefender Antivirus Plus) 379.90 LEI
Pachet Clasic (Windows 10 Pro + Office 2019 Pro) 279.90 LEI

Câștigă un laptop Huawei Matebook D14 de Black Friday la Licenso.ro

La fel ca anul trecut, campania de Black Friday 2022 la Licenso.ro înseamnă și un concurs nou pentru clienții magazinului. Așa că fiecare persoană care plasează o comandă în perioada 11 noiembrie – 30 noiembrie 2022 va fi înscrisă automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele trei premii puse la bătaie. Extragerea va avea loc pe 1 decembrie 2022, iar câștigătorii vor fi notificați la finalul acesteia. Anul acesta, premiile sunt după cum urmează:

  • Locul 1Laptop Huawei Matebook D14 + Windows 11 Pro + Office 2019 Pro
  • Locul 2Tastatură wireless Logitech Pop Emoji
  • Locul 3Pachet Business (Windows 11 Pro + Office 2019 Home&Business)

Dacă vreți să aflați mai multe despre Licenso.ro avem pe site un articol dedicat acestui magazin online. Vorbim despre cum fac rost de cheile de activare, cum funcționează întregul proces și discutăm despre diferențele dintre tipurile de chei. Până una alta, cele nu mai puțin de 3 chei de activare (licențe) achiziționate de la ei acum mai bine de doi ani de zile, funcționează fără probleme. Acestea fiind spuse, nu pot decât să vă urez spor la cumpărături și mult noroc la extragerea care va avea loc pe data de 1 decembrie 2022!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button