Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Windows 11 renunță aproape complet la aplicațiile pre-instalate

Poate cel mai enervant pas din procesul de instalare al lui Windows 10 este acela de dezinstalare a aplicațiilor și jocurilor care vin la pachet cu sistemul de operare. Windows 11 va schimba asta, întrucât sistemul ce urmează să fie lansat pe data de 5 Octombrie 2021 nu va mai include atât de multe softuri inutile. Această schimbare a fost făcută pentru a reduce dimensiunea ocupată de sistem. Iar pe lângă lipsa de aplicații, driverele pentru Wi-Fi și Enthernet vor fi suplimentare.

Microsoft a făcut un pas important prin eliminarea aplicațiilor pre-instalate din Windows 11, astfel va îmbunătăți performanța pe anumite sisteme. Mai puține aplicații înseamnă mai puține resurse consumate. Dar asta este o lamă cu două tăișuri, întrucât aplicații utile precum Xbox Game Bar nu vor fi de găsit pe o instalare nouă și vor trebui descărcate manual.

Windows 11 deja începe să sune foarte bine, iar utilizatorii ale căror sisteme se încadrează în cerințele de sistem ale noului sistem de operare se vor bucura de câteva schimbări extrem de interesante. Iar dacă sistemul vostru nu va putea rula noua versiune, nu va faceți griji întrucât Windows 10 va primi în continuare actualizări.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button