PC

Windows 10 va primi suport pentru monitorizarea plăcii video din Task Manager

Varianta 16226 a lui Windows 10 a fost lansată pentru cei care fac parte din grupul de oameni ce s-au angajat să testeze gratuit sistemul de operare pentru o corporație masivă. Iar pe lângă emoticoane, îmbunătățiri pentru Edge și alte astfel de lucruri, aduce abilitatea de-a monitoriza placa video din Task Manager.

Da, acea funcție pentru care trebuia să instalezi un program terțiar devine acum o componentă integrală din Windows. Funcția poate fi găsită sub tabul de Performance din Task Manager și arată câteva informații destul de utile, cum ar fi procentul de utilizare, atât curent cât și istoric, memoria dedicată folosită și chiar utilizarea memoriei care este împărțită de restul sistemului.

Nu este inclusă redarea temperaturii actuale, și poate că n-ar strica suport nativ din Windows pentru asta, dar nu e tocmai o prioritate. La urma urmei, Windows încă nu are opțiuni bune de scalare la rezoluții mari, și tot nu a fost scos acel pixel de blocare din colțul monitorului ce tot irită oamenii cu monitoare multiple.

Pe lângă asta, de acum înainte calculatorul din Windows poate face conversii de valută, în cazul în care nu folosiți deja bara de adresă a oricărui browser și Google pentru asta.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button