Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 10 și Xbox One vor primi suport pentru Dobly Atmos

/
/
/

Microsoft anunță ceva care va fi pe placul fanilor sunetului bun. Atât Windows 10 cât și Xbox One vor căpăta suport nativ pentru sistemele audio Dolby Atmos.

Funcționalitatea aceasta va fi disponibilă și în jocuri, Microsoft folosind Overwatch ca un exemplu pentru avantajele pe care le poate avea poziționarea precisă în 3D a sursei unui sunet.

Ca să vă folosiți de funcția de Dolby Atmos, în jocurile care vor suporta această funcție, va trebui să aveți la îndemână un sistem care suportă acest sistem de sunet. Un ansamblu de boxe de acest gen tinde să nu fie tocmai ieftin, dar există și o veste bună aici.

Vedeți voi, suportul pentru Dolby Atmos vine ca un update software, iar toată procesare semnalului se face tot în software, așa că practic, dacă ai avea cumva la îndemână un sistem audio stereo care să îți învăluie complet urechile, efectul va fi similar cu cel regăsit la un sistem audio extrem de scump. Asta înseamnă că va funcționa cu orice pereche stereo de căști.

Suportul pentru Dolby Atmos va sosi anul viitor.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar