MORE

Windows 10 va primi suport pentru controller-ul wireless de Xbox One

Microsoft anunta ceva care cu siguranta va imbucura fanii noului controller wireless al consolei Xbox One, in special pe cei care nu vor sa il foloseasca pe o consola, ci pe PC. Puteti face asta acum, in mod oficial.

Compania anunta ca de luna aceasta va fi comercializat un adaptor care va permite controller-ului consolei Xbox One sa functioneze pe Windows 10. Acest adaptor wireless se va conecta la un port USB, si va asigura conectarea acestui gamepad… doar a sa. Nu va functiona pentru unul wireless de pe Xbox 360.

Acest adaptor va fi vandut la pretul de 25 de dolari, incepand cu ziua de 20 octombrie.

In comparatie cu predecesorul sau, gamepad-ul consolei Xbox One are un design ceva mai ergonomic, forma sa generala si a catorva butoane fiind modificata. Singura diferenta cu adevarat notabila este introducerea de motoare de vibratie pentru feedback atasate la fiecare din tragace, permitand astfel implementarea unui sentiment mai profund de imersiune la manuirea armelor. In rest, este predominant acelasi gamepad ca acum 10 ani, si doar variantele mult mai scumpe, Elite, permit modificarea configuratiei butoanelor.

[CNET]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close