PCTECHTech&IT

Windows 10 va primi o nouă interfață pentru fonturi

Știți cum setările din Windows 10 sunt un soi de monstru al lui Frankenstein, compus dintr-o serie de interfețe vechi și noi puse una peste alta, dublate, triplate și în acest moment profund confuze? Microsoft speră tot să remedieze asta până la Windows 12, bucată cu bucată.

Cea mai nouă bucată este cea care acoperă fonturile. Cea mai nouă variantă de testare a sistemului de operare include un panou nou, modern, dedicat fonturilor, ce poate fi găsit în secțiunea de settings, nu în ancestralul Control Panel. Noua formă a panoului de fonturi este mult mai modernă, mai elegantă și mai bine integrată în estetica lui Windows 10.

Probabil pentru unii oameni nu va reprezenta o schimbare importantă, dar cu siguranță sunt câțiva care apreciază efortul depus de Microsoft pentru a unifica viziunea stilistică a sistemului de operare. Adică, ar fi putut să facă asta de la bun început cu Windows 10, dar atunci compania era mai concentrată cu vârârea sa pe gâtul tuturor celor care aveau un OS anterior. Nu se puteau deranja cu detalii precum dezvoltarea măcar a interfeței.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button