PC

Windows 10 va primi încă un update anul acesta

Windows 10 Creators Update va sosi în această primăvară, dar nu va fi singurul.

Dacă mai țineți minte prestația celor de la Microsoft din 2016, sistemul de operare a primit atunci doar un update aniversar pe parcursul celor 12 luni. Un update care a distrus meniul de start, a dat bătăi de cap celor care aveau camere web și a mai provocat mici lacune inexplicabile în care lucruri încetau să funcționeze coerent până reinstalai totul. Dar a făcut și câteva lucruri bune, cum ar fi permiterea accesului non-exclusiv la camera web. Microsoft are însă încredere în propriile abilități de a lansa update-uri, fiindcă a programat încă unul pentru 2017.

Al doilea update va intra în faza de testare după lansarea lui Creators Update și va fi lansat spre finalul anului. Desigur, dacă apar probleme sau întârzieri, atunci acest update ar putea sosi abia în 2018. Microsoft nu a detaliat ce exact va conține al doilea update sau cum se va numi, dar probabil este menit să mai finiseze și o parte din inevitabilele probleme și neajunsuri pe care le va avea varianta nouă a lui Windows 10.

Creators Update țintește creatorii de conținut, adăugând lucruri precum o varianta 3D a lui Paint și, cine știe, poate un Taskbar complet funcțional și customizabil pe monitoarele secundare, ceva care tare ar fi util pentru cei care lucrează cu monitoare multiple pe Windows 10. N-ar strica nici dacă Microsoft s-ar hotărî ce meniuri de setări să folosească, multe dintre ele fiind dublate în stilul Windows 7 și în cel Windows 10.

[The Register]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button