MORE

Windows 10 va fi lansat in 190 de tari in aceasta vara!

Windows 10 este subiect de entuziasm pentru multi utilizatori. Nu numai ca aduce noul DirectX, care ar trebui sa imbunatateasca performantele jocurilor, dar si o noua interfata care sa inlocuiasca UI-ul lui Windows 8.1.

Mai sunt doar cateva luni pana cand Windows 10 „va fi la raft”, fie el digital sau nu, iar pentru cei care au deja un Windows 8 sau 7, acest nou sistem de operare de la Microsoft este… gratuit. Asta pe langa „versiunea gratuita”, gandita pentru companii, bancomate etc. Ce sa mai, Internet of Things este ceva extrem de important pentru Microsoft. Iar vestile bune nu se opresc aici!

Daca este sa dam crezare raportului Reuters, Microsoft ofera asadar o copie gratuita celor care detin un Windows 7 sau 8 genuine sau… de alt fel. De care… alt fel? Sa includa oare Microsoft si copiile piratate?! Terry Myerson a declarat ca: „We are upgrading all qualified PCs, genuine and non-genuine, to Windows 10.” adica: „Vom updata toate PC-urile care se califica, fie ele genuine sau non-genuine la Windows 10.” 

Din pacate, generozitatea celor de la Microsoft se opreste la granita cu China, o tara cu o rata de piraterie extrem de ridicata. O strategie interesanta, avand in vedere ca asa Microsoft poate scoate un profit destul de frumusel, folosind noul Market. Cine stie, poate generozitatea nu se opreste acolo si Microsoft va include si tarile in curs de dezvoltare. Ca noi, asa 🙂

Articole asemanatoare

2 comentarii

    1. si eu ii dispretuiesc la fel de mult :v , dar linux ruleaza teribil fara suport muxless gpu :/
      oricum, se pare ca o sa isi revina astia de la microsoft daca e asa de bun cum zic. technical preview e chiar bun. are cateva freeze-uri, dar in rest e stabil si performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button