Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 10 strica prognoza meteo

/
/
/

Ploua cu Windows 10 saptamana aceasta. Sau cel putin acest sistem de operare tot insista sa isi faca aparitia in cele mai incomode locuri cu putinta.

In timpul unei prezentari meteorologice de la un buletin de stiri, PC-ul pe care era rulat programul de afisare a imaginilor cu prognoza a decis ca acesta era momentul ideal sa aminteasca utilizatorului cat de bun este Windows 10 si ca ar fi chiar acum un moment ideal sa faca upgrade. Temutul pop-up de update si-a facut aparitia, provocand panica momentana si ceva umor.

Incidentul poate fi vazut in doua moduri. Ori a generat reclama pentru Windows 10, amintind publicului ca  sistemul de operare exista si poate fi obtinut gratuit chiar acum… ori a generat anti-reclama pentru Windows 10, amintind publicului ca aceste pop-up-uri insistente exista.

In orice caz, este un semn ca poate Microsoft n-ar trebui sa impinga in mod constant aceste mesaje, pentru ca in unele cazuri nu prea sunt chiar atat de dorite.

[The Register]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar