Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 10 se va actualiza si prin metoda… peer-to-peer!

/
/
/
/
image

Actualizarea unui sistem de operare poate fi adesea lentă, în special dacă este o instalare proaspătă ce te informează de îndată că există câteva sute de „petice” care trebuiesc descărcate de undeva de pe un server singuratic și lent. Windows 10 va încerca să ușureze această povară, prin implementarea unui mod adițional prin care sistemul de operare se poate actualiza.

O variantă recent „scursă” pe internet a testului pentru Windows 10 include opțiunea de-a folosi PC-uri din rețea sau de pe internet pentru a descărca aceste „petice”, în loc să fie luate de pe un server Microsoft. Dacă descărcarea lor este mai rapidă astfel, atunci procesul de „peticire” va dura mai puțin timp. Cu puțin noroc, peste 3-4 ani nu vor apărea metode prin care acele fișiere să fie înlocuite cu aplicații malițioase mascate ca „petice” 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar