PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Windows 10 refuză să facă update din cauza memoriei externe

Windows 10 se pregătește pentru un nou update luna viitoare, dar dacă veți avea cumva probleme cu actualizarea sistemului de operare, atunci probabil ar fi bine să vă asigurați că nu ați lăsat ceva prin vreun port USB.
Microsoft anunță că cel mai recent update al lui Windows 10 include o mică excepție ce vă împiedică să îl instalați în cazul în care aveți conectat la sistem un card SD sau un stick de memorie USB.
De ce? Nu din vreun motiv sinistru, pur și simplu există riscul ca Windows 10 să intre în panică și nu va ști cum să structureze aceste medii de stocare în timpul procesului de instalare. Și din moment ce probabil nu vreți ca un card de memorie de la cameră să devină din senin Drive C, probabil ar fi mai bine să le deconectați. Bine, probabil nu va fi transformat în Drive C, din moment ce măcar Windows știe unde se instalează. Dar celelalte drive-uri ar putea deveni cam confuze.
În general, dacă faceți un update lui Windows 10 ar fi recomandat să aveți pe cât mai puține lucruri conectate la PC, pentru a preveni posibile incompatibilități.  Până acum, asta era un soi de tradiție/superstiție, dar acum este obligatorie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button