PCGamingPC&ConsolesȘtiri IT

Windows 10 primeste un nou Task Manager special pentru gameri

Task Manager este una dintre uneltele fara de moarte ale Windows. Este acolo pentru noi de fiecare data cand un soft nu coopereaza si este invocat prin celebra combinatie: CTRL + ALT + DELETE. Ca si sistemul de operare in sine, micuta unealta a evoluat in timp. Acum poate sa urmeasca cu sunt folosite resursele sistemului tau si de catre ce aplicatii. Aceste informatii nu-s insa prea utile in timp ce te joci; sau poate ca sunt.

In ultimul Insider Beta, echipa de la Microsoft a adaugat in Xbox Game Bar o versiune rudimentara a Task Manager. Aceasta va putea fi accesata prin intrmediul interfetei in-game si vei putea vedea direct ce iti mananca resurse in fundal si de ce iti sacadeaza jocurile. In plus, vei putea sa inchizi orice aplicatie care isi face de cap fara voia ta.

Momentan nu este disponibil pentru toata lumea, insa daca vrei noua versiune de Task Manager, o poti avea. Trebuie sa accesezi Xbox Insider Hub prin intermediul Windows Store si sa te inscrii pentru versiuni beta ale noilor update-uri de Windows. Daca nu ai chef sa te complici, va trebui sa mai astepti o perioada. La un moment dat noua versiune a uneltei va fi inclusa intr-un update.

Xbox Game Bar Task Manager
Imagine realizata de Windows Central

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button