MORE

Windows 10 primeste Hand-off

De ceva vreme OSX si iOS includ optiunea de Hand-off. A nu fi confundata cu hands-off sau hands-free, Hand-off permite unei aplicatii de pe o platforma sa predea progresul sau catre aceeasi aplicatie care ruleaza pe o alta platforma.

Adica, daca editezi un fisier in Word pe tableta, apesi un buton si PC-ul tau preia munca de acolo. Nu poti face asta deocamdata in Windows, dar in curand vei putea. Un screenshot si-a facut aparitia pe internet care arata ca optiunea dea Hand-Off va fi introdusa intr-o varianta viitoare a lui Windows 10.

HEoQgln

Optiunea va permite activarea functiei de Hand-off prin Bluetooth, ceea ce inseamna ca probabil veti avea nevoie de conectivitate Bluetooth la PC, in cazul in care vreti sa migrati intre dispozitivele voastre care ruleaza Windows. Desigur, este foarte probabil ca functia sa fie utilizabila cu timpul si prin Wi-Fi.

Nu este clar cand Hand-off va fi disponibil in varianta publica a lui Windows 10. Ar fi totusi bine daca va functiona si cu aplicatii de pe Android si chiar ar putea, din moment ce Microsoft Office este disponibil cam pentru fiecare platforma de pe piata.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button