MORE

Windows 10 Preview pentru telefoane testeaza aplicatii universale de Office si Xbox!

Cea mai recenta versiune avanpremiera a Windows 10 pentru telefoane a sosit si fie ca preferi sa lucrezi sau sa te joci, sau preferi telefoane cu Windows care nu sunt din seria Lumia, are ceva nou de oferit. Este prima versiune pregatita sa testeze noile aplicatii Universal Office (Word, Excel, Powerpoint si OneNote) ce sunt construite sa ruleze si pe PC-uri, telefoane si tablete. Fie ca le controlezi prin atingere, stylus sau tastatura, cu orice lucrezi ele sunt gata de treaba.

Aceasta „permisivitate” soseste gratie build-ului 10080, ce contine de asemenea si prima versiune beta a noului Windows Store. Si aceasta este o aplicatie universala cu un nou aspect, dar si cu ceva probleme cunoscute, iar aplicatia veche a magazinului este inca acolo in caz ca e nevoie de ea. Microsoft au anuntat ca vor aduce facturarea prin operator catre toti clientii prin noua aplicatie, si desi aceasta functie e „pe vine”, inca nu a fost activata.

Pentru a satisface nevoia de divertisment a utilizatorilor, aplicatia Xbox pentru Windows 10 isi face debutul pe telefoane, impreuna cu actualizari pentru experientele oferite de aplicatiile Video, Music si Camera. In final, ofera suport pentru si mai multe dispozitive.

Lista include Lumia 930/Lumia Icon, Lumia 640 si 640XL, si primul telefon din alta serie decat Lumia cu acces la preview – HTC One (M8) cu Windows. Da, Windows 10 nu va primi o lansare adecvata pe telefoane pana nu este lansata oficial versiunea de desktop, dar in mod evident echipa lucreaza din greu – va puteti inregistra pe site-ul oferit de Microsoft si verifica postarile pentru a fi la curent cu toate actualizarile si problemele cunoscute, inainte de a efectua instalarea.

Articole asemanatoare

Back to top button