PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Windows 10 nu mai poate fi stricat de update-uri eșuate

Microsoft a venit cu o veste bună zilele astea pentru toți cei care au lăsat Windows 10 să facă un update ce s-a dovedit a fi fatal. Dacă de la un patch, de la o actualizare sau de la o versiune nouă sistemul vostră refuză să mai pornească, Windows 10 va fi capabil să revină la viață.

Mai întâi, sistemul de operare va încerca funcția de recuperare automată, iar dacă aceasta nu va avea succes, Windows 10 va dezinstala ultimul update instalat și va bloca instalarea sa ulterioară vreme de 30 de zile. Asta ar trebui să dea suficient timp celor de la Microsoft și partenerilor săi pentru a verifica dacă nu cumva un update poate fi problematic. Veți fi întimpinați de acest mesaj atunci când un astfel de incident are loc.

Windows 10 Uninstalling UpdatesDar dacă sunteți convinși că nu update-ul recent era de vină, ci una din zecile de alte lucruri care pot face Windows 10 să crape, cum ar fi o briză ușoară într-o zi de vineri, atunci îl puteți instala manual. Update-ul va putea fi găsit în catalogul de update-uri. Dacă era un driver de vină, îl puteți reinstala prin Device Manager.

Iar în cazul în care va crăpa iar, atunci Windows 10 va dezinstala driver-ul din nou.

[Bleeping Computer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button