MORE

Windows 10, mai prietenos cu spatiul de stocare

Microsoft ne arata putin cate putin din „bunatatile” pe care le va aduce Windows 10, iar astazi a fost prezentat un detaliu destul de interesant legat de spatiul ocupat de acest sistem de operare. Compania a prezentat in amanunt un nou algoritm de compresie care reduce spatiul ocupat de catre Windows 10 pe 32 biti cu 1.5GB si cu 2.6GB pentru cel pe 64 biti. Compania sustine ca Windows foloseste o compresie inteligenta care nu afecteaza performantele dispozitivelor pe care ruleaza, in plus functia de Widnows Recovery nu mai necesita o partitie separata, asadar producatorii de tablete cu Wondows vor fi fericiti pentru ca acum au inca 12GB liberi de care se poate folosi utilizatorul. Se pare ca Windows 10 ar putea fi un sistem de operare excelent, asta daca celor de la Microsoft nu le vine vreo „idee creata” pe ultima suta de metri.

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Eu astept sa vad cat de bun e acest windows dupa ce au dat-o in bara cu ultimile 2(8 si 8.1) sunt doua deoarece daca ai 8 trebuie sa cumperi 8.1 la pret de windows normal ca sa il folosesti. Nu ma astept la prea multe de la el… doar o copie de 8 fara oribilitatea aia de smartscreen. O sa imi lipseascca windows 7 pentru ca arata mai bine si se misca mai bine.

    1. Nu trebuie sa cumperi 8.1 daca ai 8…faci update direct din store fara sa pierzi date din pc

      1. Nope, am un laptop acer aspire 255 si a venit cu windows 8 preinstalat. Nu am putut sa ii fac update la 8.1 pentru ca imi dadea o eroare ca nu am cumparat windows 8.1 si sa cumpar un cd key. Si asa a trebuit sa mai cumpar un windows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button