MORE

Windows 10 intarzie pentru telefoanele mai vechi

Microsoft si-a propus sa ofere tuturor posesorilor de telefoane care inca mai ruleaza Windows 8 si 8.1 posibilitatea de a trece la Windows 10. Asta urma sa se intample in luna decembrie, dar cum decembrie a sosit si e pe jumatate gata, probabil observati ca acel update nu a sosit.

Microsoft anunta ca acest update pentru Windows 10 nu va sosi anul acesta, ci pe la inceputul lui 2016. Nu au specificat exact cand, dar probabil va fi in curand.

Cei care fac parte din programul Windows Insider pot deja sa il descarce, din moment ce il teasteaza pentru a se asigura ca restul utilizatorilor nu vor avea diverse probleme de ordin tehnic.

Varianta de mobile a lui Windows 10 va aduce numeroase imbunatatiri fata de predecesorii sai. Spre exemplu, va permite folosirea de Universal Applications, ceea ce inseamna ca un program realizat pentru Windows 10 pe PC va putea rula si pe mobil.

O alta functie foarte atractiva este Project Continuum, care permite transformarea unui telefon intr-un PC complet prin conectarea sa la un dock special de care se pot atasa o tastatura, un monitor, un mouse si chiar un mediu de stocare extern.

[The Register]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button