Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 10 implineste 81 de milioane de instalari

/
/
/

Windows 10 pare sa fie noul XP. Spunem pare, pentru ca mai exista mica problema cu spionatul de care multi useri s-au plans. Dar asta nu inseamna ca Windows 10 nu este popular, sistemul de operare al celor de la Microsoft implinind 81 de milioane de instalari, cu sase milioane in plus fata de finele lunii august.

Sistemul de operare este extrem de important pentru Microsoft, compania concentrandu-se cu acest nou Windows atat pe latura business, dar si cea consumer. Spunem asta pentru ca Windows 8 a fost in mare parte ignorat de companii, cat despre useri, acestia nu prea au apreciat aceasta versiune.

Daca Windows 10 nu este un succes, inseamna ca Microsoft trebuie sa se concetreze pe Windows 7, lucru care credem noi ca nu intra in discutie, Windows 10 avand deja cinci procente din piata de desktop-uri, acesta crescand de la zi la zi.

Ce este interesant, este ca din aceste 81 de milioane de instalari, 1.5 milioane sunt Enterprise SKU, destinate segmentului business, conform Microsoft.

Din pacate nu stim pana in acest moment care este rata de adoptie pentru Cortana, asistentul digital implementat in Windows 10, Microsoft alegand sa nu faca publice aceste cifre. Dar tindem sa credem ca este mult mai popular pe mobile, in comparatie cu versiunea de PC, unde dupa cum am mentionat mai devreme sunt ceva probleme cu intimitatea userului.

[WindowsCentral]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar