PCRSS PaginaDeMedia

Windows 10 va primi iconițe noi pentru File Explorer în următorul update

Microsoft tot indică de ceva timp către un refresh al interfeței grafice din Windows 10 și se pare că o să îl primim pe bucăți. Următorul update va introduce un set nou de iconițe pentru File Explorer și marchează prima schimbare de aspect mai serioasă din ultimii ani.

Câteva schimbări, precum orientarea iconițelor pentru foldere și aspectul altor iconițe au fost aduse pentru a avea o consistență mai mare de-a lungul tuturor produselor Microsoft. Cele mai notabile vor fi iconițele Desktop, Documents, Downloads și Pictures deoarece au un nou design care le va face să iasă mai ușor în evidență.
Amanda Langowski, Șeful diviziei Microsoft Windows Insider

Windows 10 va primi un facelift în următorul mare update

O schimbare pe care și Microsoft a menționat-o în mod special este în cazul Recycle Bin. Iconița pe care a folosit-o Windows 10 a fost criticată încă de la lansare, însă acum se va schimba. Chiar dacă la prima vedere pare o schimbare mică, această reîmprospătare a iconițelor poate marca începutul unui update major al interfeței vizuale. Proiectul se numește „Sun Valley” și am mai discutat despre el și în trecut.

Microsoft vrea să reîmprospăteze aspectul lui Windows 10

Era și momentul ca Microsoft să înceapă să lucreze la interfața celui mai popular sistem de operare de pe piață, mai ales că Windows 10 nu arată chiar actual. O schimbare mai mare ar fi programată pentru următorul update major, când opțiunile de customizare ale sistemului vor fi îmbogățite cu noi adiții care să-l aducă în 2021 din punct de vedere al aspectului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button