MORE

Mai sunt sanse „sa te invarti” de un Windows 10 gratuit!

Discutia asta cu Windows 10 care ba este gratuit, ba nu este, devine ridicola. Atat noi redactorii, cat si publicul, suntem satui de zvonuri si speculatii, portite de salvare si de acel „poate, daca…”. Dar faptul ca ne-am saturat noi, asta nu inseamna ca nu exista intr-adevar „portite” pentru a primi Windows 10 gratuit – Microsoft postand pe blogul companiei o noua metoda prin care poti accesa o licenta gratuita! Atat timp cat joci dupa reguli si faci cum scrie la carte vei primi in final un „zece” cu coronita.

Intr-o postare pe blogul oficial Microsoft, aflam ca cei care s-au inscris in programul Microsoft Insider, un program care lasa utilizatorul sa incerce cea mai noua versiune de Windows 10, fiind in esenta un preview build al sistemului produs de Microsoft, vor primi o licenta Windows 10 gratuit incepand cu data de 29 iulie 2015. Veste buna? Da… pentru unii.

Cu o conditie. Persoanele care testeaza Windows 10 sunt obligate sa aiba un cont asociat Microsoft, mai exact serviciile Live.com sau Hotmail.com, asta pentru a numi doar cateva. Cerinta nu este atat de draconica, doar ca 29 iulie este dupa colt, iar Microsoft in postare nu au spus daca cei care au testat pana acum Windows 10 folosind conturi de Yahoo sau Gmail vor primi si ei o licenta, sau nu.

Articole asemanatoare

Back to top button