MORE

Windows 10 devine un update recomandat

Pana acum, cei care nu doreau sa treaca la Windows 10, fiind multumiti cu variantele lor mai vechi ale sistemului de operare, puteau sa spuna nu acelui update, fiind unul optional. Dar incepand de ieri nu mai este un update optional.

Microsoft a intrat in faza urmatoare a initiativei sale de popularizare a noii variante de Windows. Cu fazele de rezervare si de upgrade optional incheiate, Windows 10 a devenit acum un upgrade recomandat pentru variantele anterioare ale sistemului de operare.

Ce inseamna asta? Inseamna ca atunci cand Windows 7 sau Windows 8 isi vor face update-urile lor de zi cu zi, vor descarca automat update-ul de Windows 10, si daca nu ii spuneti in mod expres PC-ului sa nu il instaleze, dupa ce inchideti PC-ul va veti trezi ziua urmatoare cu Windows 10 instalat.

Desigur, in unele cazuri nici macar nu trebuie sa descarcati update-ul cu pricina, pentru ca probabil a fost descarcat deja de mult timp si abia astepta ocazia sa se instaleze.

Abilitatea de-a trece gratuit de la Windows 7 sau 8 la Windows 10 mai este valabila pana in luna iulie, asa ca fie ar trebui sa va grabiti, fie mai aveti doar 6 luni de batai la cap constante, in functie de opinia voastra despre acest sistem de operare.

[ZDNet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button