PC&Consoles

Windows 10 depasteste 300 de milioane de instalari si nu va mai fi gratuit in curand

Microsoft tine sa va aminteasca de faptul ca Windows 10 poate fi luat chiar acum ca un update gratuit, dar nu va mai putea fi in curand.

Luna iulie este termenul limita la care veti mai putea trece la noul sistem de operare gratuit, beneficiind de toate update-urile care vor urma pana la finalul existentie sale. Dupa aceasta data Windows 10 va trebui cumparat, la micul pret de 120 de dolari.

Compania s-a mai folosit de aceasta ocazie pentru a se lauda ca in acest moment exista mai bine de 300 de milioane de dispozitive care folosesc Windows 10, cu 30 de milioane mai multe fata de raportul de acum doua luni. Totusi, merita mentionat ca nu este tocmai o cifra in totalitate onesta, incluzand totul, telefoane, PC-uri, pana si console Xbox One… care nu prea folosesc Windows 10.

Asa ca daca nu ati facut inca update la Windows 10, mai aveti putin timp ramas pana cand PC-ul vostru o va face atunci cand nu sunteti atenti. Totusi, exista si o parte buna aici, din august nu vor mai fi pop-up-uri cu ugrade la Windows 10, pentru ca va fi contra cost.

[Techspot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Salut, am o intrebare la Zona@IT : pot trece de la un Windows 10 piratat…la versiunea originala ? Asta binenteles …fara costuri …si daca da, poate ma sfatuiti cum sa fac .Va multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button