PC

Windows 10 capătă un Game Mode

Windows 10 Creators Update va sosi în această primăvară și aduce câteva noutăți sesizabile pentru popularul sistem de operare. Dar deși este un update făcut pentru creatorii de conținut, nu înseamnă că gamerii sunt ignorați.

Noua variantă a Windows 10 va introduce Game Mode, o setare care va permite sistemului de operare să îmbunătățească performanța în jocuri. Și nu va fi valabil doar pentru titlurile care rulează sub UWP, ci și cele care folosesc un executabil tradițional, indiferent dacă sunt luate de pe Windows Store sau dacă le-ați găsit pe un CD prăfuit din era cretacică.

Cum exact va îmbunătăți acest Game Mode performanța în jocuri? Asta nu știm încă. Mike Ybarra, membru al echipei de la Microsoft care se ocupă de platforma Xbox și se pare că de jocuri pentru Windows, a declarat doar că Game Mode reprezintă un mare update pentru Windows.

Ca urmare, nu pot decât să speculez ce formă va lua acest Game Mode. Poate va opri toate funcțiile de pe fundal pentru ca sistemul să nu mănânce resurse. Poate va oferi prioritate la resurse jocurilor. Poate nu va face absolut nimic, dar sună bine pe hârtie. Poate este vorba doar de integrarea nativă a lui Beam și vârârea din nou lui Games for Windows Live/Xbox Live pe gâtul nostru. Poate va aduce înapoi promptul de DOS și comanda EMM386.exe.

Orice este posibil în acest moment.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. E un sistem de operare foarte bun.Ma tem insa ca va deveni altfel.Se tot chinuie Microsoft sa faca din 10 un fel de,,multilateral dezvoltat,,…nu cred ca.i bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button